Dette bliver et atypisk indlæg.

For det bliver mest af alt en lille hyggelig opdatering på, hvad der sker lige nu, og hvad der kommer til at ske i mit (faglige) liv i løbet af i år.

Og jeg har overordnet 3 nyheder til dig.

1) ANNE FROST OG JEG SKAL LAVE PODCAST

Jeg vil i 2017 lave podcast sammen med den klogeste kvinde på Twitter; Anne Frost. 
– Og vi vil gerne have dit input til, hvad vi skal kalde den.

Et godt bud kunne være ‘LUS: Ledelsesudviklingssamtale’. Et andet godt bud kunne være ‘Ledelse forfra og bagfra’. Har du et bedre bud? Så smidt det i kommentarfeltet for neden! 🙂

2) EGEN FACEBOOKSIDE

Jeg går all in på det narcistiske ta-selv-bord på sociale medier og opretter min egen Facebookside. Formålet bliver at dele alt det gode fra bloggen, lege med pixels og retargeting samt styrke mit personlige brand og skrue op for (ja, man skulle ikke tro det var muligt) min tilstedeværelse på sociale medier.

Jeg tror, den bare kommer til at hedde “Simon Linde”. Ovre på Twitter lavede jeg en lille afstemning, og den pegede netop på “Simon Linde” som bedste bud:

– det må du også gerne give din mening til kende om eller komme med et bedre bud 🙂 Det tager jeg imod med kyshånd. 

3) SPECIALE-BLOG

Jeg vil – så snart der lavet en aftale med og indhentet tilladelse fra BESTSELLER – begynde at blogge lidt om specialeprocessen, employer branding og give lidt lunser undervejs. 

Deruderover er der ikke så meget andet at sige, end at jeg glæder mig ustyrlig meget til alt det gode, der kommer til at ske i 2017. Det bliver sgu mit år. Og dit år også. 

Carpe diem og alt det der! 

/Simon